miércoles, 20 de febrero de 2013

#23 F: Fem-los fora, juntes podem!


804313 10200200503068948 1335985549 nNosaltres no robem, nosaltres no devem, nosaltres no paguem.

Totes les "Marees" i Col.lectius Socials convoquen a la ciutadania a participar a la gran manifestació del 23F contra el Cop d'Estat dels Mercats i el Poder Financer: Nosaltres no robem, nosaltres no devem, nosaltres no paguem. Més de 50 ciutats de tot l'estat se sumen a la mobilització que es va iniciar sota el nom de "Marees Ciutadanes Unides, juntes ho podem tot".
A Barcelona s'han establert les següents columnes i recorreguts (trobada a les 17 hores en cadascun dels punts):
Columna Antirepressió:
Pg. Gràcia/ Casp- C/Consell de Cent- Pg. SantJoan- C/Diputació (aturada davant la conselleria d'interior)- Pg. Gràcia- Pl.Catalunya.
Columna Laboral:
C/ Marques de Camposagrado/C/ Compte Borrell- Ronda de Sant Antoni- C/ Compte d'Urgell- Gran Via- Pl. Universitat- C/Pelai- Pl. Catalunya.
Columna pels Drets Socials i Serveis Públics:
Plaça de Pau Vila- Pg.Joan de Borbó- Pl. de Pau Vila- Pla de Palau- Pg Isabel II-Via Laietana- C/Jonqueres- Pl. Urquinaona- Ronda Sant Pere- Pl. de Catalunya.
A les 18'30 hs. se sortirà de Plaça Catalunya/ Portal de l'Àngel per anar a la Plaça de Sant Jaume per Via Laietana tots plegats.
Punt de trobada del Front Cívic de Catalunya: Facultat de Nàutica a les 17:30 h (entre Pla de Palau i Pau Vila).

En aquests links podeu trobar més informació i les convocatòries d'altres ciutats del territori i les de tot l'Estat, així com d'altres informacions:
#23F fem-los fora #23f juntespodem (twitter)
Hi ha alternatives, hi ha solucions i les volem Ja!
Front Cívic Som Majoria Catalunya





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tus comentarios