miércoles, 27 de febrero de 2013

#28 F: Marxa contra l'atur, la precarietat i per una Renda Garantida Ciutadana Baix Llobregat-Barcelona-Parlament

Prop de 900.000 persones es troben sense feina a Catalunya i més de 2,2 milions estan per sota el llindar de pobresa. El novembre d'enguany el 70% de persones registrades sense ocupació hauran esgotat les prestacions d'atur contributives i subsidis. Mentre, una minoria de grans empresaris, multinacionals i banquers s'enriqueixen encara més augmentant la desigualtat.
Aquesta elit de rics i especuladors es beneficia de les polítiques d'ajust i austeritat que apliquen els governs, de les contrareformes laborals que permeten acomiadar més fàcilment i baixar els salaris, de les retallades de drets socials i de la privatització de recursos públics a preu de saldo.
Al seu torn, els governs greixen l'exercici del poder tolerant la corrupció i el frau fiscal dels rics. Aquestes pràctiques indignants són sobradament conegudes. Per garantir-se la impunitat els governs no dubten en aplicar indults i amnisties fiscals ...
Les persones sense feina som víctimes d'aquesta aliança formada pels rics, els grans defraudadors i els governs corruptes que apliquen servilment les polítiques d'austeritat dictades per la Troica (Comissió Europea, Banc Central Europeu i FMI).
És hora de dir prou i mobilitzar-nos en defensa de la nostra dignitat, pel dret al treball, per la reducció de la jornada laboral sense disminució del salari, per recuperar els nostres drets socials i ciutadans, pel futur dels nostres fills i filles !

El 28 de febrer sortirem en Marxa des de la Pç. de la Vila de St. Vicenç dels Horts a les 9h., farem parades al Consell Comarcal de St. Feliu a les 11h., Pç. de Catalunya de Cornellà de 13 a 14h., l'Hospitalet, Can Batlló a les 16h., Pç. de Sants a les 16:30h., Pla de Palau a les 18:30h, i finalitzarem al Parlament de Catalunya on farem entrega de la nostra carta de reivindicacions.

Us deixem el Manifest i Mapa de la Marxa 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tus comentarios