domingo, 7 de abril de 2013

Comunicat de solidaritat amb la PAH i Ada Colau


Fem difusió del comunicat de la Comissió Promotora de la ILP de la Renda Garantida Ciutadana de suport a la PAH i Ada Colau, al qual el Front Cívic s´hi afegeix.




COMUNICAT DE SOLIDARITAT AMB LA P.A.H. I ADA COLAU
Davant la campanya de criminalització impulsada per diversos càrrecs institucionals i representants del PP contra la PAH i la seva portaveu Ada Colau en ocasió de l'exercici del dret a interpel.lar pacíficament als representants públics d'aquest partit (escrache) expressem la nostra solidaritat amb la PAH i Ada Colau .
Els poders responsables de la violència social i política que s'exerceix contra la majoria de la ciutadania en negar els seus drets al treball, l'habitatge, la salut, l'educació, en definitiva a una vida digna, que decreten amnisties fiscals als defraudadors i corruptes, qui beneficien la banca especuladora i roben als ciutadans (preferents), etc., no tenen cap autoritat moral, ni cap legitimitat, per recriminar l'acció pacífica de la ciutadania en defensa dels seus drets fonamentals.
Avui és la PAH, demà seran altres col · lectius, que en exercici dels seus drets patiran campanyes semblants. En defensa dels nostres drets ciutadans tots estem amb la PAH.

COMISSIÓ PROMOTORA ILP DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANÍA


(versión en castellano)
COMUNICADO DE SOLIDARIDAD CON LA P.A.H. Y ADA COLAU
Ante la campaña de criminalización impulsada por diversos cargos institucionales y representantes del PP contra la PAH y su portavoz Ada Colau en ocasión del ejercicio del derecho a interpelar pacíficamente a los representantes públicos de dicho partido (escrache) expresamos nuestra solidaridad con la PAH y Ada Colau.
Los poderes responsables de la violencia social y política que se ejerce contra la mayoría de la ciudadanía al negar sus derechos al trabajo, la vivienda, la salud, la educación, en definitiva a una vida digna, quienes decretan amnistías fiscales a los defraudadores y corruptos, quienes benefician a la banca especuladora y roban a los ciudadanos (preferentes), etc., no tienen ninguna autoridad moral, ni legitimidad alguna, para recriminar la acción pacífica de la ciudadanía en defensa de sus derechos fundamentales.
Hoy es la PAH, mañana serán otros colectivos, que en ejercicio de sus derechos padecerán campañas semejantes. En defensa de nuestros derechos ciudadanos todos estamos con la PAH.

COMISIÓN PROMOTORA ILP DE LA RENTA GARANTIZADA DE CIUDADANÍA

1 comentario:

Deja tus comentarios