jueves, 2 de mayo de 2013

El Front Cívic torna a sortir al carrer l´ 1 de Maig.

  
Ahir 1 de Maig, el Front Cívic del Garraf va tornar a sortir al carrer juntament amb l´Assemblea de Drets Socials del Garraf, la PAH, Marea Taronja, SOS Educació i altres plataformes per reivindicar i recordar, en aquesta jornada senyalada, que ens oposem a la desmantelació dels drets socials i que exigim un canvi INMEDIAT en la deriva de les polítiques econòmiques i socials que ens estàn imposant des del Govern i la Troika.

La manifestació va sortir del Centre Cívic Sant Joan, de Vilanova i la Geltrú, i va finalitzar amb la lectura del manifest i la intervenció de les diferents Plataformes davant la porta de l´Ajuntament, a la Plaça de la Vila. El Front Cívic també va intervenir en aquesta lectura per explicar el seu objectiu: aconseguir la unió de la majoria afectada per acomiadaments i destrucció de llocs de treball, per la greu vulneració del dret a l´habitatge, per les retalladas en educació i sanitat, ciutadans que d´una manera o un altre estem patint aquesta estafa que anomenen crisi. 

De la seva banda, el Front Cívic de Catalunya també va sortir al carrer i va participar a la manifestació convocada a Barcelona a les 11 h del matí. Properament tindrem les imatges.

Per què som majoria, rebel.lem-nos pels nostres DRETS!!

Front Cívic "Som Majoria" Garraf.



























No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tus comentarios