miércoles, 8 de mayo de 2013

Solidaritat amb els treballadors i treballadores de VALORIZA


Els treballadors i treballadores de l´empresa VALORIZA, del Grup SAIR VALLEHERMOSO SERVICIOS MEDIOAMBIENTALES, que presten els seus serveis de neteja a Vilanova i al Geltrú, han començat una sèrie d´accions reivindicatives en contra dels acomiadaments anunciats per l´empresa. L´Ajuntament va aprovar una retallada del 10 % (uns 630.712,62.-?)del pressupost  destinat al servei de recollida de la brossa i la neteja viària, i l´empresa vol traduir aquesta reducció del pressupost en acomiadaments i reduccions salarials pels treballadors. De nou, ens trobem amb un nou patiment de la classe treballadora com a conseqüència de les polítiques econòmiques basades en les retallades.


Ara per ara, els treballadors es troben acampats a la Plaça de la Vila amb l´objectiu de fer pressió en el debat sobre la moció d´urgència presentada al Ple de l´Ajuntament per la majoria dels grups municipals amb l´objectiu d´aconseguir el compromís de l´empresa que no es perdrà cap lloc de treball. El passat dia 7 de maig una delegació de membres del Front Cívic es va traslladar a la Plaça de la Vila per mostrar el total suport i solidaritat del Front amb els treballadors que es troben en lluita.

DEMÀ DIA 9 DE MAIG A LES 18 H, A LA PLAÇA DE LA VILA tindrà lloc una concentració convocada pels  treballadors, i el Front Cívic del Garraf vol donar suport a la mateixa amb la seva assistència: entre tots em d´aconseguir que cap treballador pateixi les conseqüències de les polítiques neoliberals.

REBEL.LIÓ CÍVICA CONTRA ELS ACOMIADAMENTS!!













No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tus comentarios