miércoles, 4 de diciembre de 2013

4-D ENTERRAMENT DELS PRESSUPOSTOS SOCIALS!!

Companyes i companys,
Us fem arribar tota la documentació que hem preparat per tal que el dimecres vinguem preparadíssimes a fer el dol i enterrament delsPRESSUPOSTOS SOCIALS.
Els podeu descarregar en els següents enllaços:
Com ho farem nosaltres:
1) A les 17 hores hem quedat un grup a la Font de Canaletes. Anirem vestides de negre i baixarem fins a la Ciutadella repartint les octavetes (esqueles per una cara i per l'altre el nostre programa) que hem preparat (us enviem una). Si algú/na vol apuntar-se endavant. A LES 17 HORES FONT DE CANALETES TOTES VESTIDES DE NEGRE
2) 18.00h. El segon punt de trobada és a les 6 al monument a Prim (davant l'entrada al zoo). CADASCUNA AMB UNA ESPELMA. Si podeu anar vestides de negre molt millor- ANEM DE DOL-.
3) Hem comprat 100 espelmes per vendre a aquelles persones que no hagin portat. Això servirà per recollir diners (les vendrem a 1€ i per a que tothom a la concentració tingui una espelma). Cadascú/na de nosaltres hem de portar la nostre espelma però si us oblideu o el que sigui us donarem una. També portem 4 torxes. SI US PLAU PORTEU ENCENEDORS PER SI NECESSITEM ANAN ENCENEN LES ESPELMES
4) Al moment del taller de pancartes aprofitarem per reciclar les nostres pancartes petites de sempre i els hi canviarem el look per l'ocasió. En aquell moment us donarem unes "enganxines" (serà una mena de xapes fetes amb cartró groc i més gran). CAL QUE PORTEM CADASCÚNA UN IMPERDIBLE per tal d'enganxar-la a la roba que porteu.
5) 18.30h. En aquest moment comencen els speakers. El nostre serà en Ramon Franquesa. Te un minut per comunicar vàries coses a la vegada: qui som, que fem-volem i el nostre rebuig als pressupostos antisocials (que són el tema de la concentració).
6) 19.30h. Un cop reunida prou assistència i exposat el discurs de la protesta, iniciarem la desfilada amb les torxes i les espelmes fins a concentrar-nos davant l'entrada del Parlament. Es tracta d'escenificar l'enterrament dels DRETS SOCIALS. En aquest moment durem al Parlament les bosses de brossa plenes de paper, representant els "pressupostos escombraria" que ens està cuinant el Govern, i escenificarem el nostre vot a favor d'uns comptes socials alternatius mitjançant una urna i una butlleta gegants.
7) ALTRES COSES:
- Qui pugui que porti una bossa d'escombraries plena de diaris o paper i amb el cartell de PRESSUPOSTOS ESCOMBRARIA.
- Cal que evitem qualsevol provocació a tot l'acte i ajudar a evacuar l'espai en el moment que acabi. El 4 no assaltem el Parlament (al menys encara!!), l'envoltem per a que la gent es mobilitzi i els que encara no es mouen s'activin. Hem d'evitar que cap sector ni de dins (CGT, etc.) ni de fora (mossos) jugui amb la gent!!!!
- En cas que, per una raó o una altra, ens trobéssim la Ciutadella tancada, ens aplegaríem davant l'entrada del Passeig de Picasso, a proximitat de l'Estació de França.
- Per a totes les companyes que pels motius que sigui no pugueu ser-hi hem d'aconseguir que a les vostres assemblees o municipis es facin accions paral•leles als llocs lluny de Barcelona (és un dia de diari que la gent surt de la feina), convocant a Tarragona i altres llocs concentracions a la mateixa hora amb espelmes per exemple davant dels ajuntaments. En la mesura que pugueu els responsables dels territoris hauríeu d'ocupar-vos d'això.
Qualsevol dubte o pregunta podeu escruire a alguna de les persones d'organització o mitjançant el mail info@frontcivic.cat del Front de Catalunya, o a garraf@frontcivic.cat del Front del Garraf.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tus comentarios