viernes, 31 de mayo de 2013

MANIFESTACIÓ CONTRA LA XXIX REUNIÓ DEL CERCLE D´ECONOMIA: PERQUÈ HI HA POLÍTIQUES QUE MATEN...SUMA´T !!!




Companys i companyes:

Els dies 30, 31 de maig i 1 de juny el CERCLE D´ECONOMIA es reunirà a Sitges sota el títol «Perquè Europa funcioni».Es tracta d´un lobby de pressió neoliberal que influeix en la presa de mesures polítiques vinculades a l'economia amb un únic objectiu, mantenir un sistema on les classes populars no tenen drets per tal d'engrandir el poder econòmic d'una èlit financera. Per això us convoquem DEMÀ DISSABTE 1 de juny per manifestant-nos i mostrar el nostre rebuig a aquest lobby sota el lema «HI HA POLÍTIQUES QUE MATEN».

Som molts els col.lectius afectats, som els desnonats, els que ens hem quedat sense sanitat i sense educació, els que no podem menjar, els que estem a l'atur i els que no arribem a un salari digne, els que ens hem quedat sense serveis públics i sense empreses. L´Assemblea de Drets Socials del Garraf i les organitzacions i plataformes que hi formem part, entre elles el Front Cívic Som Majoria del Garraf, us animem a sumar-vos a aquesta convocatòria!! Us adjuntem manifest de l´Assemblea de Drets Socials i  Cartell de la manifestacíó.

Dia: Dissabte 1 de juny 2013
Hora: 10:30 h.
Lloc de trobada: Estació de Renfe de Vilanova (Costat mar), per marxar tots plegats cap a Sitges, on la manifestació sortirà des del Cap de la Vila a les 11 h.

Perquè hi ha polítiques que maten... sumem les lluites i mostrem el nostre rebuig. Fes la teva denúncia. Suma't-hi!

Front Cívic del Garraf.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tus comentarios