martes, 4 de junio de 2013

Les imatges de la manifestació contra la XXIX Reunió del Cercle d´Economia

El passat dia 1 de juny ens vàrem manifestar contra la XXIX Reunió del Cercle d´Economia que va tenir lloc a l´Hotel Melià de Sitges sota el lema "Hi ha polítiques que  maten" i que va ser convocada per l´Assemblea de Drets Socials del Garraf.

El Cercle d´Economia ha estat reunit durant els dies 30 i 31 de maig, i l´1 de juny i ha comptat amb la presència de Artur Mas, Mariano Rajoy, Andreu Mas-Colell, Luis de Guindos, Alfredo Pérez Rubalcaba, el subdirector gerent del Mecanisme Europeu d´Estabilidad (MEDE) David Vegara, el director del departament de mercats monetaris i de capitals del Fons Monetari Internacional (FMI), José Viñals i Carmen Reinhart, catedràtica de Harvard i coautora de polèmics estudis en els que es basen les actuals políticas neoliberals a Europa, entre d´altres. 

El Cercle d´Economia és un lobby de pressió neoliberal que influeix en la presa de decisions econòmiques per tal de garantir el poder d´una determinada èlit financera en perjudici dels drets socials de la ciutadania.

La manifestació va sortir del Cap de la Vila de Sitges i va marxar fins a l´Hotel Melià on vàrem ser rebuts pel cordó de seguretat format pels mossos d´esquadra. Aquestes són les imatges:



AIXÍ VÀREM MARXAR..... 














... I AIXÌ VÀREM SER REBUTS...







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tus comentarios