jueves, 16 de enero de 2014

Calendari de movilitzacions i accions que dona suport el Front Cívic

Aquest és el calendari d´accions i movilitzacions en els que participarà i donarà suport el Front Cívic. Us recordem que em de donar la màxima difusió a totes elles!


15 de gener Concentracions als barris que convergiràn a la plaça de Sant Jaume contra la pujada dels transports públics al àrea metropolitana de Barcelona. 

23 de gener Concentració contra la pobresa energètica. Pel Dret a la llum, gas i aigua per les persones sense feina. Convocada per la Coordinadora d´assemblees i col·lectius de treballadors/es en atur de Catalunya. 10,45 h. a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. 

25 de gener Cadena Humana que la Marea Pensionista de L'Hospitalet, per la revalorització de les pensions. L´acte començarà amb una concentració a la Plaça Lluís Companys de L`H. a les 10,45 h. Després es desplegarà la cadena humana entre la Rambla Marina i Just Oliveras.  

22 al 28 de febrer Marxes en defensa de la ILP per una Renda Garantida Ciutadana. Concentració final al Parlament de Catalunya el dia 28. Convocat per la Coordinadora d´assemblees i col·lectius de treballadors/es en atur de Catalunya 

Principis de març, Festival de recolzament del FCC a la Marxa del 22 de Març a Madrid.  

22 de març. Marxa a Madrid contra el atur i al pobresa. Pel Pa, el treball i la dignitat. 

11 al 13 d'abril Jornades per un Nou Model Productiu per Ibèria. Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. És necessari construir un nou imaginari col·lectiu que faciliti el apoderament de la majoria social amb una nova organització per produir, distribuir i consumir. Volem estudiar, analitzar i proposar un model productiu que superi el que ja ha fracassat basat en la construcció, la importació de energia, el turisme de masses, la dependència alimentaria i l'especulació financera. Pretenem reflexionar sobre els objectius de la producció, sobre les potencialitats econòmiques i socials a casa nostra, sobre quins son els subjectes que cal mobilitzar per construir-la. Es convoquen a economistes, enginyers, tècnics de la producció, així com a activistes de moviments socials per fer una reflexió conjunta des de una perspectiva global i sectorial sobre quins àmbits productius seria possible desenvolupar a la península Ibèrica. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tus comentarios