jueves, 17 de julio de 2014

LLUITA DELS TREBALLADORS DE L´ESPORTIU LA PISCINA I DEL PARC DEL GARRAF



Companys i companyes:

Els treballadors de l´Esportiu La Piscina i del Parc del Garraf es troben aquests dies lluitant per la defensa dels seus llocs de treball a conseqüència de l´ endeutament  de l´empresa Parc del Garraf Sport que gestiona els dos centres esportius, Els treballadors no han rebut la totalitat dels seus salaris del mes de juny i encara no tenen coneixement del que passarà amb el mes de juliol. L´empresa, que consta de 85 treballadors, presentarà un Pla de viabilitat al Ple de l´Ajuntament el proper dilluns 28 de juliol.

Amb motiu de manifestar el seu rebuig a la precària situació en la que es troben convoquen a tota la ciutadania, treballadors i usuaris d´ambdós centres esportius a una manifestació que tindrà lloc DEMÀ 18 DE JULIOL i que sortirà des de l´Esportiu La Piscina a les 16h: baixarem pel carrer de Josep Coroleu fins a  l´avinguda Jaume Balmes, Rambla de Josep Antoni Vidal fins arrivar a la Rambla Principal per on pujarem fins arrivar a la Plaça de la Vila on es realitzarà la Manifestació de 17h a 18h.

El Front Civic del Garraf dóna suport a la seva lluita. Per això realitzem aquesta crida PER ACOMPANYAR als treballadors en les seves reivindicacions, i exigir EL PAGAMENT DEL SEUS SOUS i el MANTENIMENT D´UNS SERVEIS PÚBLICS DIGNES I DE QUALITAT.

US HI ESPEREM!!

Front Cívic Som Majoria del Garraf

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tus comentarios