lunes, 10 de diciembre de 2012

Qui som?

Qui som?

Segur que si estàs llegint això, pertanyes a la majoria. Qui som? Som els que ens manifestem en contra del deteriorament de l´educació pública, de la sanitat pública, els que defensem el dret a un habitatge i treball dignes, i que estem farts de la corrupció. Som els que, en definitiva, estem farts d´una situació que fa pobres als pobres, i rics als més rics. Som pares, mares, fills, filles, avis, àvies, jubilats, aturats, treballadors, autònoms, pensionistes, estudiants, mestreses de casa, desnonats, plataformes, associacions de veïns, entitats, persones de diferents ideologies...som tú i jo. En definitiva, som la Majoria.


Què proposem?

Convocar a tota la ciutadania, que ara per ara es troba dividida, amb independència del seu posicionament ideològic, per a debatre i redactar conjuntament un Programa, una proposta concreta i inmediata per a satisfer les necessitats més urgents dels més desfavorits de la majoria. Unes mesures reals que siguin l´alternativa a aquesta situació i que plantin cara a un govern i un poder econòmic que no ens representa.


Com ho aconseguim?

Per aconseguir el nostre objectiu hem de movilitzar-nos, actuar, deixar de queixar-nos. Necessitem organitzar-nos i fer una tasca de difusió a fi que aquesta proposta s´estengui i arribi al  major nombre de ciutadans i ciutadanes. Hem d´organitzar actes de reivindicació ciutadana, reunions, xerradas, debats, difondre el missatge de Front Civic als centres de treball, dins la nostra família i amics, universitat, escoles...I elaborar entre tots un Programa de mesures econòmiques i socials que ens unèixi en un Front Cívic.

Els punts que proposem per iniciar el debat són els següents:

1.- Salari Mínim Interprofesional de 1000 euros.
2.- Cap pensió per sota del SMI
3.- Extensió i ampliació de la prestació per desocupació.
4.- Reforma fiscal: progressivitat, persecució del frau fiscal, l´economia sumergida i els paradisos fiscals.
5.- Banca pública.
6.- Nacionalització dels sectors estratègics de l´economia.
7.- Desenvolupament dels continguts del Títol Preliminar i VII de la Constitució.
8.- Contro i democratització dels canals de distribució i comercialització del sector primari de l´economia per evitar situacions d´oligopoli.
9.- Efectiva separació entre Esglèsia i Estat.
10.- Reforma electoral.


La MAJORIA té la força per aturar aquesta situació indigne i d´emergència: Fem-ho possible junts!!


NOTA: "Qui som?" està basat en el textes de Julio Anguita "Som Majoria" i en el treball realitzat pels companys de Front Cívic de Catalunya a la seva pàgina web.

2 comentarios:

Deja tus comentarios