martes, 16 de septiembre de 2014

Confluència social i política en un programa elaborat col.lectivament




De la mateixa manera que molts de vosaltres, en el Front Cívic "Som Majoria" del Garraf portem un temps debatent i treballant en la possibilitat d'augmentar la força i capacitat mobilitzadora del teixit social, responent a les il lusions generades en els darrers mesos.

Fruit d'aquest debat, plantegem com a solució la formació d'una aliança ciutadana, un espai de ciutadans, moviments socials i forces polítiques, on el principal objectiu sigui la presa de consciència ciutadana en la possibilitat real de conformar un poder popular amb capacitat de decidir el model de ciutat i de societat que volem.

Es tracta d'una proposta concreta per a la constitució d'una ASSEMBLEA CIUTADANA àmplia, participativa i diversa que iniciï el treball de «consensuar un programa de mesures que permeti governar la ciutat per i des de tots».  Aquesta proposta -que ja ha començat a donar els seus fruits a València, Còrdova, Múrcia i Jaen- que neix amb intenció de ser ampliada i complementada, crida a tots els col•lectius socials, associacions, forces polítiques, i ciutadans que pateixen i rebutgen les polítiques de pobresa i opressió que els governs de la Troika ens imposen i que estàn determinats a construir una altra Vilanova i la Geltrú.

La proposta és oberta en el seu desenvolupament però concreta en les orientacions generals. 

Considerem imprescindible marcar els temps de treball. Per això, proposem la celebració d'una primera trobada on poder fixar les posicions de cada organització i on obrirem un espai per al debat i la presentació d'aportacions.

Data: 19 de setembre 2014 (Divendres).
Hora: 19:00 h.
Lloc: Centre Cívic La Geltrú. (Vng).


Comissió d'Organització

Front Cívic “Som Majoria” del Garraf.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tus comentarios